no news, good news
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
κάπως έτσι βουλιάζει τις κοινωνίες ο καταστροφικός καπιταλισμός σε παγκόσμια κλίμακα!.
"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος "Η εξομολόγηση ενός πυρην. φυσικού"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αυστραλία: H ομογενής δημοσιογράφος Ελένη Κάπαλος είναι η νέα παρουσιάστρια του προγράμματος επικαίρων θεμάτων Today Tonight του καναλιού «7».


Στους …εφτά ουρανούς πετά η ομογενής Ελένη Κάπαλος αφού ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του προγράμματος επικαίρων θεμάτων Today Tonight του καναλιού «7». Πρόκειται για την δημοφιλέστερη τηλεοπτική εκπομπή επικαίρων θεμάτων της Αυστραλίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η κα Κάπαλος όχι μόνο θα παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εκπομπή αλλά θα κάνει και κάποια από τα ρεπορτάζ.
Η ομογενής, που απολύθηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς από το κανάλι «10», δέχθηκε πολλές προτάσεις από την Αυστραλία και το εξωτερικό (ακόμα και από κανάλια των ΗΠΑ) και τελικά κατέληξε στο κανάλι «7», που θεωρείται και το δημοφιλέστερο αυτή την εποχή στην Αυστραλία.
«Η Ελένη Κάπαλος είναι από τις ικανότερες δημοσιογράφους και τηλεπαρουσιάστριες της αυστραλιανής τηλεόρασης και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μεγάλο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο.
Η ίδια η παρουσιάστρια μιλώντας στο «Νέο Κόσμο» υποστήριξε πως η ελληνική καταγωγή της και η στενή της σχέση με την ομογένεια «ήταν δελεαστικά για το κανάλι 7».
Την πρώτη της παρουσίαση στο νέο της κανάλι θα την κάνει τον ερχόμενο μήνα.

Δημοσιεύτηκεστην εφημ. Αγγελιοφόρος : Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013  - 

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=9&artid=166579

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου