no news, good news
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
κάπως έτσι βουλιάζει τις κοινωνίες ο καταστροφικός καπιταλισμός σε παγκόσμια κλίμακα!.
"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος "Η εξομολόγηση ενός πυρην. φυσικού"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

'Ελληνας πρέσβης στο Τόκιο: "Καλά και οι 300 έλληνες - Ζούμε στιγμές αποκάλυψης"


"O σεισμός ήταν και ειναι διαρκείας γιατί δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί", δήλωσε στο Newsit ο Έλληνας πρέσβης στην Ιαπωνία, Νικόλαος Τσαμαδός,








"Οι Έλληνες στην Ιαπωνία είναι 300, δεν έχουμε θύματα ή τραυματίες έως τώρα. Να ξέρετε ότι εδώ τα τηλέφωνα τα κινητά δε λειτουργούν και να ξέρετε πως δεν υπαρχουν πολλά σταθερά τηλέφωνα, είναι δύσκολο να μάθεις τι έγινε με όλο τον κόσμο", δήλωσε ο κ. Τσαμαδός. 

Ο έλληνας πρέσβης πρόσθεσε οτι "για Έλληνες τουρίστες δεν ξέρουμε τίποτα και για τα Ελληνικά πλοία που κυκλοφορουν στην περιοχή, επίσης δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν ξέρουμε που βρίσκεται ο ναυτιλιακός ακόλουθος, αλλά εώς τώρα δεν έχουμε κανένα δυσάρεστο νέο. Είχαμε υλικές ζημιές στο κτίριο της πρεσβείας και την πρεσβευτική κατοικία αλλά όχι ευτυχώς κάτι σοβαρό."

Φανερά συγκλονισμένος ο κ. Τσαμαδός είπε οτι η εικόνα στο Τόκιο αυτή τη στιγμή είναι εικόνα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ και το κόστος θα είναι τεράστιο. Αυτά βέβαια όλα θα αποτιμηθούν ρεαλιστικά στην αρχή της άλλης εβδομάδας. 

Οταν εγινε ο σεισμός οι περισσότεροι Ελληνες ήταν στις δουλειές τους, είναι έξω και δεν έχουν σταθερο τηλέφωνο για να μας πάρουν. Όταν πάνε σπίτι τους σε δυο ώρες θα έχουμε καλύτερη εικόνα. 



Δείτε περισσότερες εικόνες από τον καταστροφικό σεισμό και το γιγαντιαίο τσουνάμι στην Ιαπωνία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ
Τι είναι το τσουνάμι και πως προκαλείται
Οι πιο καταστροφικοί σεισμοί που έπληξαν την Ιαπωνία
Οι δέκα πιο ισχυροί σεισμοί που συγκλόνισαν τον πλανήτη – 9,5 Ρίχτερ ο πιο ισχυρός!


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=68342&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου