no news, good news
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
κάπως έτσι βουλιάζει τις κοινωνίες ο καταστροφικός καπιταλισμός σε παγκόσμια κλίμακα!.
"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος "Η εξομολόγηση ενός πυρην. φυσικού"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ένταση επικρατεί στο Μενίδι μετά το θάνατο 6χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας

Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ


Λίγα λουλούδια από τον φίλο της 6χρόνης τσιγγανούλας που δεν θα την ξαναδεί... για να παίξουν μαζί....


Ένταση επικρατεί στο Μενίδι μετά το θάνατο 6χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.Το παιδί χτυπήθηκε από τη μηχανή έξω από τον καταυλισμό των Ρομά, στην οδό Κύπρου. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να το επαναφέρουν στη ζωή...

Δεκάδες Ρομά συγκεντρώθηκαν κοντά στο σταθμό του τρένου στο Μενίδι και, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι πέταξαν πέτρες προς την αμαξοστοιχία 502 που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκλήθηκαν ελαφρές φθορές, ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και η αμαξοστοιχία συνέχισε την πορεία της. Ακολούθως, οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν τη σιδηροδρομική γραμμή από όπου τους απώθησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες και παραμένουν στην περιοχή.

Ρομά συγκεντρώθηκαν και στον τόπο του περιστατικού, αλλά και στο ΚΑΤ.Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 22χρονος μοτοσυκλετιστής πήγαινε να αναλάβει όταν χτύπησε το κοριτσάκι που ήταν στο δρόμο. Ο αστυνομικός συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα τροχαίας Νέας Ιωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου